Kolmas päivä sokerittomalla, ja
Näin se etenee...
Vieläkin on vaikea käsittää,
että sokeriton, gluteeniton, maidoton, munaton, uuniton kakku
voi olla herkullista.
Tämä resepti on alkuperältään täältä.
Mun versio mustikkaisesta raakakakusta:
POHJA
1,5dl auringonkukansiemeniä
1,5dl mantelijauhoa
100g taateleita
3rkl raakakaakaojauhetta
suolaripaus
blenderöidään,
painellaan kelmutun kipan pohjalle (20cm halkaisija)
pakastetaan hetki
TÄYTE
1,5dl cashewpähkinöitä (liotettu vedessä)
3dl mustikoita
100g taateleita (liotettu vedessä myös)
1,5rkl sitruunamehua
2rkl kookosöljyä
blenderöidään kans
ja lisätään pohjan päälle.
Hetki jäähtymään,
koristelu ja
syömään!
Seuraavaksi, kun teen tätä,
muutan ehkä pohjasta kaakaon pois
ja täytteestä cashewit johonkin muuhun..
Katotaan.
Pari palaa olis vielä jäljellä,
tuuks kaffeel?
Tsemppiä jälleen sokerittomaan! Jouluna meni kyllä hiukan pieleen, eli nyt täytyy aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Kakku näyttää namilta :).
VastaaPoistaKiitos samoin Salla. Kakku on namia, näin seuraavana päivänä se on ehkä parempi kuin edellisenä.. Mulla meni koko joulukuu ihan liian makeasti, no nyt yritetään taas uudelleen. Onneksi on näitä helpottavia keksintöjä.. Upeaa Uutta Vuotta! Sullahan onkin kaikkea kivaa tulossa..
Poista