sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Raaka mustikkakakku, eiku mustikkainen raakakakku

Kolmas päivä sokerittomalla, ja
toinen raakakakku.
Ekan resepti löytyy täältä.
Näin se etenee...

Vieläkin on vaikea käsittää, 
että sokeriton, gluteeniton, maidoton, munaton, uuniton kakku 
voi olla herkullista. 

 

Tämä resepti on alkuperältään täältä.
Mun versio mustikkaisesta raakakakusta:
 POHJA
1,5dl auringonkukansiemeniä
1,5dl mantelijauhoa
100g taateleita
3rkl raakakaakaojauhetta
 suolaripaus

blenderöidään,
painellaan kelmutun kipan pohjalle (20cm halkaisija)
pakastetaan hetki

TÄYTE
1,5dl cashewpähkinöitä (liotettu vedessä)
3dl mustikoita
100g taateleita (liotettu vedessä myös)
1,5rkl sitruunamehua
2rkl kookosöljyä

blenderöidään kans
ja lisätään pohjan päälle.
Hetki jäähtymään,
koristelu ja 
syömään!

 



Seuraavaksi, kun teen tätä,
muutan ehkä pohjasta kaakaon pois
ja täytteestä cashewit johonkin muuhun..
Katotaan.


Pari palaa olis vielä jäljellä,
tuuks kaffeel?

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä jälleen sokerittomaan! Jouluna meni kyllä hiukan pieleen, eli nyt täytyy aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Kakku näyttää namilta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Salla. Kakku on namia, näin seuraavana päivänä se on ehkä parempi kuin edellisenä.. Mulla meni koko joulukuu ihan liian makeasti, no nyt yritetään taas uudelleen. Onneksi on näitä helpottavia keksintöjä.. Upeaa Uutta Vuotta! Sullahan onkin kaikkea kivaa tulossa..

      Poista