keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kypsä "raakasuklaa" bataattikakku

Sokeriton herkku taas. 
Sain Miian kutsuilla maistaa 
terveellistä, suklaista, bataattiunelma kakkua,
ja pitihän siitä oma versio kehitellä.


 Kypsä raakasuklaa bataattikakku sisältää:
Pohja
bataattia noin puolikas (keitetty ja muussattu)
 2 munaa
vanilijaa
hunajaa melkei desi
desi kookosöljyä
leivinjauhetta
soodaa
desi raakakaakaojauhetta
desi mantelijauhoja
80% tumma suklaalevy (sulatettu)
Sekoitetaan massaksi ja levitetään vuokaan ja 
180 astetta puolisen tuntia.

Päällinen
avokadoa
taatelia
hunajaa
vanilijaa
maapähkinävoita
kookosöljyä
raakakaakaojauhoa
laadukasta suolaa
(sopivat määrät ja blenderii)
Ja kun pohja on jäähtynyt,
lisätään päällinen.
 

Testimaistaja Iivon synttäreillä.



Nyt on meneillään sellaisen ruokavalion testi,
jossa ei syödä mitään ylimääräistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti