Raakakakku teema jatkuu
(huom. sokeriton elo jatkuu myös!)
Raakakakku mokkaruutujen resepti
Pohja:
taateleita n.2dl (vedessä liotus ennen blenderiä)
kookosöljyä n.2rkl
kookoshiutaleita n.2dl
suolaripaus
blenderiin ja massaksi,
sitten painellaan vuoan pohjaan, n. 25cm*25cm
Täyte:
3dl cashewpähkinöitä (vedessä liotus ennen blenderiä)
n.1dl vettä
2rkl hunajaa
0,5dl kookosöljyä
vaniljatangon sisältö
ripaus suolaa
n.1dl raakakaakaojauhetta
3dl cashewpähkinöitä (vedessä liotus ennen blenderiä)
n.1dl vettä
2rkl hunajaa
0,5dl kookosöljyä
vaniljatangon sisältö
ripaus suolaa
n.1dl raakakaakaojauhetta
blenderöidään ja pohjan päälle.
Hetki pakkasessa ja koristelut.
Ja eiku herkuttelemaa...
Muumimukillinen lattekaffet sopii komiasti tän kans.
Oioi, miten herkullisen näköistä!
VastaaPoistaKiitos kommentista! Niin ja ei pelkästään näköistä, vaan myös makuista, ja boonuksena tuo terveellisyyden illuusio.. Mukavaa kevään odotusta! Anu
PoistaNAMII!!!! Pitäis varmaan koklata nimim. ihan sikana viime päivinä herkutellut (ja jatkuu tänään, porkkanakakulla, uhh...)
VastaaPoistaIhana Tiina! Sä voit rauhassa herkutella!! Nähdään taas! Anu
Poista