perjantai 20. helmikuuta 2015

Raakasuklaa mokkaruudut

Raakakakku teema jatkuu
(huom. sokeriton elo jatkuu myös!)


Raakakakku mokkaruutujen resepti

Pohja:
taateleita n.2dl (vedessä liotus ennen blenderiä)
kookosöljyä n.2rkl
kookoshiutaleita n.2dl
 suolaripaus
blenderiin ja massaksi, 
sitten painellaan vuoan pohjaan, n. 25cm*25cm

Täyte:
3dl cashewpähkinöitä (vedessä liotus ennen blenderiä)
n.1dl vettä
2rkl hunajaa
0,5dl kookosöljyä
vaniljatangon sisältö
ripaus suolaa
n.1dl raakakaakaojauhetta

blenderöidään ja pohjan päälle.
Hetki pakkasessa ja koristelut.
Ja eiku herkuttelemaa...




 


Muumimukillinen lattekaffet sopii komiasti tän kans.

4 kommenttia:

  1. Oioi, miten herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Niin ja ei pelkästään näköistä, vaan myös makuista, ja boonuksena tuo terveellisyyden illuusio.. Mukavaa kevään odotusta! Anu

      Poista
  2. NAMII!!!! Pitäis varmaan koklata nimim. ihan sikana viime päivinä herkutellut (ja jatkuu tänään, porkkanakakulla, uhh...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Tiina! Sä voit rauhassa herkutella!! Nähdään taas! Anu

      Poista