maanantai 19. elokuuta 2013

Paikoillanne, Valmiina, Hep


Moskovassa MM huuma on taputeltu. Sateenkaariliput on liehuneet. (Kova oot, Arhimäki!) Pinkkitukkainen nainen voitti satasen ja tuplat. Maamies Bolt myös. Justin Gatlin ja minä olemme kerran tavanneet. Sitten hän douppas. Nyt taas yritti kovasti pistää tossuja Boltin eteen. Pitkämäki on sittenkin taas melkoinen! Joku keihäsmies ei ollu matkassa mukana, vaikka sen isän mielestä piti. Pori ja Nooralotta kehittyvät lujaa, eikö tullut SuomenMestaruuskin. Latvalan Hanttakin on kova nainen kovassa seurassa. Tapsa oli sairastunut, ja toimittajanainen puhui kielillä hienosti, ranskaakin. Korkeutta seipäällä hyppäävä kuningatar tekee seuraavaksi vauvan, mutta hänet nähdään sittenkin vielä. Maratoonilla upeat maisemat. Moskova on uljas. Siinä aivan kaikki, mitä mulle jäi mieleen. Seurasin siis kisoja "kohtuu" etäisesti. Kivointa urheilussa on palkintoseremoniat.
Niiden innoittamana:  


TVstä tulee jatkossa fudista.
Betonihommat jatkuu kanssa.

2 kommenttia:

  1. Eiks noitten pitäis olla blingbling -tuolin välittömässä läheisyydessä? ;) Tänään voiskin olla kynttiläilta. Töitten jälkeen pitää hoitaa vielä yks vähemmän miellyttävä työasia, siitä kun selviää ni vois ottaa pehmosen torkkupeiton ja linnoittautua sohvalle. Joo, hyvä idea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Tiina. Juu onneksi, ei mitään nostokurkea tarvi vuokrata, jotta voin yhdistää blingblingit toisiinsa. Mä oon vaan nyt ihan koukkuuntunut tohon kultaspray maaliin, että tekis mieli meikata vähän yhtä sun toista. Voi, että että on sulla ollut vähemmän miellyttäviä juttuja. Toivottavasti oot nyt jo päässyt nautiskelemaan. Kyllä noista kynttilöistä tulee semmonen rentouttava tunnelma.

      Poista