tiistai 13. elokuuta 2013

Saapas, nähdä!


 


 Tarina Saapasjalan kiertueesta

Olipa kerran saappaat Sennillä.
Sitten oli samat saappaat Emmalla.
Sitten saappaisiin tuli reikä.
Sitten saappaita käytettiin muottina betonisaappaille.
Sitten niitä saksittiin.
Sitten niitä paikattiin Jes.teipillä.
Sitten niihin valettiin taas betonia.
Ja sitten saapastelu eli edestakaisin kulku ilman päämäärää jatkui..

Kiertue jatkuu!
Täällä tarkemmin tosta betonireseptistä.

4 kommenttia:

 1. Oooo, käsi ylös virheen merkiksi, hep! o/ Tunnustan aijemmin vähän nenääni nyrpistelleeni, kun olen nähnyt noita betonista valettuja kumisaappaita, ja miettineeni, että mitä niistä nyt sitten, pihalle romuksi lisää betonia... Mutta jeskamandeera, nuohan on tosi tosi hienoja! Ja nuo kukka/kynttilä/vesi aukot noissa saappaissa, tosi jees! Kesällä ne voisi kasvaa vaikka ruohosipulia, syksyllä kanervaa tai tosiaan olla kynttilän kotina... Mäkin haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No kyllä mäkin vielä mietin, mitä noilla teen.. Keltaset tosin pääsi tänään ystäväni Kaisan uuteen kotiin, "istutin" niihin yrttejä ja ängriböörstikkareita. Et kaipa ne tuosta lähtevät laahustaa. Vielä hei on hyvä kelit valuhommiin, kävin ostaa just Terrasta tota sementtilaastii, makso 5,20€ 25kilo säkki. Ei nii kauhee kallista materiaalia. Et hommii vaa!

   Poista
 2. On kyllä hienoja! Tää idea täytyy ehkä kopioida ...sitten kun joskus on aikaa :)
  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! Tein taas eilen "kurakakkuja". Nyt kun on tavarat ja materiaalit haalittu kasaan, niin tuo tekeminen on yllättävän nopeeta. Kuivumista ei vain voi nopeuttaa. Ja ideointi tietty on hitaampaa.. Kivaa kesän jatkoa, vielähän se kesä on..

   Poista