torstai 27. marraskuuta 2014

Näkkäriä -nam

Terveellistä, mutta herkullista leipää osa 2.
Eka hiilariton leipäehdotus täällä.
Eka terveellinen resepti täällä.


Erilaisia gluteenittomia siemennäkkileipäreseptejä 
tuntuu olevan netissä nakerrettavana loputtomasti, 
tässä silti mun vaihtoehto.

Desi seesamin-, kurpitsan-, pellavan ja auringonkukansiemeniä
(siis desi per lajike).
Kaksi desiä mantelijauhoa
Lusikallinen leivinjauhoa 
Suolaa
Kaksi desiä juustoa
Kaksi kananmunaa
Oliiviöljyä..

Kaikki sekaisin.
Levitetään uunipellille.
Uunissa 150 astetta,
puolisen tuntia.

Tää on oikeesti herkullista!



Maukasta ihan tonanas,
mutta erityisesti toimii tomatin kanssa.


Kiitos Paulalle alkuperäisideasta!

4 kommenttia:

  1. Huippua! Olen miettinyt jo pitkän aikaa, että ois kiva joskus saada jotain ns. leivänkorviketta. Tällainen kuulostaa (ja näyttää) hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla O! Leivänkorvike tosiaan näyttääkin hyvältä. Pitääkin tehdä uusi satsi taas.. Mukavaa viikonloppua! A

      Poista
  2. Tuleeko siemeniä 1 desi / lajike vai 1 desi kaikkia yhteensä? Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. 1 desi kaikkia siemeniä erikseen olen laittanut. Mutta ohje ei ole niin tarkka, siis ei haittaa, vaikka ei ihan kaikkia noita siemeniä olisikaan.. Koitan päivittää ohjetta tarkemmaksi.
      Kiitos, ilahdutit kovasti kommentilla, että tätäkö oikeasti joku joskus lukeekin. Mukavaa joulunaikaa! Anu

      Poista