Terveellistä, mutta herkullista leipää osa 2.
Eka hiilariton leipäehdotus täällä.
Eka terveellinen resepti täällä.
Erilaisia gluteenittomia siemennäkkileipäreseptejä
tuntuu olevan netissä nakerrettavana loputtomasti,
tässä silti mun vaihtoehto.
Desi seesamin-, kurpitsan-, pellavan ja auringonkukansiemeniä
(siis desi per lajike).
(siis desi per lajike).
Kaksi desiä mantelijauhoa
Lusikallinen leivinjauhoa
Suolaa
Kaksi desiä juustoa
Kaksi kananmunaa
Oliiviöljyä..
Kaikki sekaisin.
Levitetään uunipellille.
Uunissa 150 astetta,
puolisen tuntia.
Tää on oikeesti herkullista!
Maukasta ihan tonanas,
mutta erityisesti toimii tomatin kanssa.
Kiitos Paulalle alkuperäisideasta!
Huippua! Olen miettinyt jo pitkän aikaa, että ois kiva joskus saada jotain ns. leivänkorviketta. Tällainen kuulostaa (ja näyttää) hyvältä! :)
VastaaPoistaKiitos Salla O! Leivänkorvike tosiaan näyttääkin hyvältä. Pitääkin tehdä uusi satsi taas.. Mukavaa viikonloppua! A
PoistaTuleeko siemeniä 1 desi / lajike vai 1 desi kaikkia yhteensä? Kiitos kivasta blogista!
VastaaPoistaKiitos kommentista. 1 desi kaikkia siemeniä erikseen olen laittanut. Mutta ohje ei ole niin tarkka, siis ei haittaa, vaikka ei ihan kaikkia noita siemeniä olisikaan.. Koitan päivittää ohjetta tarkemmaksi.
PoistaKiitos, ilahdutit kovasti kommentilla, että tätäkö oikeasti joku joskus lukeekin. Mukavaa joulunaikaa! Anu